Dessert. 4 personer. Arbejdstid: 15 min. Skal trække: 2 timer. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser til Ferskner i vin:
4 store modne
ferskner
Vinlage:
4 dl kraftig rødvin
175 g sukker (2 dl)
1 stk. hel kanel
*
Sådan laves Ferskner i vin:
1. Pil fersknerne
med en skarp kniv.
De kan evt. først
dyppes et øjeblik i kogende vand.
Del dem, tag stenene
ud og skær fersknerne i kvarte.
2. Kom rødvin,
sukker og kanelstang i en gryde og bring det i kog.
Lad ferskenstykkerne
simre i lagen i 5 min.
3. Flyt nænsomt de
møre ferskner over i en serveringsskål, hæld vinen over, og lad det trække
koldt 2 timer inden servering.
Tips: Server eventuelt vaniljeis til.
Fersknerne kan også
koges i en sødet hvidvin uden nogen anden tilsætning og serveres på samme måde.
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se
flere opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------