Smukke og læskende ispinde, som køler herligt på de mest
solrige dage. En Frisk is opskrift til dig her
Til 4 ispinde
# Ingredienser
1 kiwi, skrællet
2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
2 dl vand
Isforme + ispinde
*
Fremgangsmåde
Skær kiwien i tynde skiver, og kom 1-2 skiver i hver isform.
Bland hyldeblomstsaft og vand, smag til – den skal være til
den søde side, så smager den bedst, når den er frosset til is.
Fordel saften i formene, og frys dem i ca. 4-6 timer, så de
er dybfrosne.
Tips: Brug ca. 50-75 g friske jordbær i skiver i stedet for
kiwi.
Se flere dejlige opskrifter på is HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter
Oversat fra engelsk: En ispop er et vand eller en
mælkebaseret formfrosset snack på en pind. I modsætning til is eller sorbet,
der piskes under frysning for at forhindre iskrystaldannelse, fryses en ispop i
hvile og bliver en fast isblok. Pinden bruges som håndtag til at holde den i.