Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx Melon-appelsinsorbet, Mango-ingefærsorbet, Gulerod-mandelsorbet, Vandmelon-basilikumsorbet,
Solbærsorbet.
Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 3 min. 4 personer.
# Ingredienser
200 g melis
1 hel stjerneanis
3 usprøjtede appelsiner
2 cantaloupe-meloner (750 g frugtkød)
100 g friske hindbær, til pynt
* Tilberedning
Smelt sukkeret i en gryde med 2 dl vand for lav varme.
Tilsæt stjerneanis, og bring i kog. Tag det af varmen, og
køl af.
Skær 4 skiver appelsin, og sæt til side. Pres appelsinerne.
Skræl og udkern melonerne.
Kør frugten med appelsinsaft og afkølet sirup i en blender
eller
foodprocessor.
Kør blandingen i en ismaskine ifølge brugsanvisningen.
Pynt med hindbær og appelsinskiverne.
Mango-ingefærsorbet
Udskift cantaloupe med mango og
stjerneanis med 2 spsk stødt ingefær.
Gulerod-mandelsorbet
Udskift cantaloupe med kogte gulerødder og
stjerneanis med 2 tsk bittermandelessens.
Vandmelon-basilikumsorbet
Udskift cantaloupe med vandmelon og
stjerneanis med nippet basilikum.
Solbærsorbet.
Udskift cantaloupe med 500 g solbær, stjerneanis
med mynteblade og appelsinsaft med 2 dl Sauternes
dessertvin
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------