Zabaione er en
opvarmet æggecreme smagt til med vin. Denne kaffevariant er en spændende og let
variation. Her er en virkelig lækker ret med is.
Tid: 20 min. 4 pers.
# Ingredienser
3 portioner espresso
pulverkaffe
1½ dl vand
½ dl sukker
4 æggeblommer
½ liter nougatis
* Fremgangsmåde
1. Opløs
pulverkaffen i en lille gryde med varmt vand.
Pisk sukker og
æggeblommer i.
2. Opvarm saucen
forsigtigt under stadig piskning.
Saucen er færdig når
den er luftig og jævn.
3. Hæld saucen op i
tallerkener og server den med nougatisen.
4. Pynt evt. med
chokolade-kaffebønner.
Tips: Server gerne denne dessert med bær, fx
hindbær.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------