Logo

Appelsinsorbet - en dejlig opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Appelsinsorbet - en dejlig opskrift 

 
Hjemmelavet appelsinsorbet er en drøm af en dessert. Tilsæt evt revet appelsinskal, lidt Cointreau eller appelsinlikør - Prøv denne lette opskrift.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Frysetid: 3 timer

 
# Ingredienser
4-5 appelsiner (2½ dl saft)
50 g flormelis (1 dl)
2 æggehvider
evt. fintrevet skal fra 1 øko-appelsin

 
* Fremgangsmåde
1. Rør appelsinsaft og flormelis sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.

 
2. Hæld blandingen i en form og sæt det i fryseren 2 timer.
Pisk isen igennem og frys den atter 1 time.

 
3. Skiv eller kugl isen op i portionsglas, i en skål eller i appelsinskallerne ved serveringen.


Appelsinsorbet - en dejlig opskrift

 
Tips: Frisk appelsinsorbet med dejligt strejf af appelsinsmag. Smagen kan forstærkes hvis du kommer revet appelsinskal i fra start eller måske lidt Cointreau eller appelsinlikør.

 

Se alle de bedste opskrifter med Citrusfrugter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her