Logo

Pølser med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser med fyld

 
Spændende pølser med fyld af løg, agurk og ost - med baconsvøb. Disse skønne pølser kan laves både i ovnen eller på grillen, så dem skal du da prøve!
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min.

 
# Ingredienser
8-12 tykke frokostpølser
1 løg

1 stor syltet agurk
1-2 tsk mild sennep
evt. farin

4-6 tykke skiver mild ost
8-12 skiver bacon

 
* Tilberedning
1. Skær et snit på langs af pølserne, men ikke helt igennem.

 
2. Pil løget og hak det fint.
Hak også agurken fint.
Bland det i en skål og rør det sammen med sennep.
Smag evt. til med farin.

 
3. Kom fyldet i pølserne.
Skær osteskiverne en gang over på langs og læg en strimmel i hver pølse.

 
4. Sno en skive bacon om hver pølse.
Hold den fast med tandstikker.

 
5. Grill pølserne i ovnen (eller over en havegrill) til bacon'en er sprød.
Vend dem en gang eller to.

 
6. Ristede pølsebrød, evt. med hvidløgssmør, smager godt til.
I stedet for en salat kan man give rå grønsager til: radiser, agurkestænger, selleristilke og små tomater.


Pølser med fyld

Sådan: Sno nu en skive bacon om hver pølse.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her