Du vil blive glædeligt overrasket over den meget fine smag
af denne cognac-cocktail med varm te. De vigtigste ingredienser er te, kandis, fløde
og cognac.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 dl piskefløde
8 tsk kandis (ca. 40 g)
4 spsk cognac
6 dl skoldhed te, fx assam te
Pynt: chokoladekaffebønner
* Tilberedning
Pisk fløden til et let skum.
Knus evt. kandis let.
Kom kandis og cognac i 4 kopper eller glas (som tåler
varme).
Fordel først den varme te og dernæst flødeskum i kopperne.
Pynt med chokoladekaffebønner og server straks.
Tips: Assam te kan erstattes med darjeeling te.
Tedrikken kan også tilberedes med kenya te og mørk rom.
Se alle de bedste opskrifter med Drikke
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.