Logo

Melboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melboller 

 

# Ingredienser til Melboller:

80 g smør

2 dl vand

80 g hvedemel

3 æg

1 tsk salt

Til kogning af melboller:

1 tsk salt pr. l kogevand

*

Sådan laves Melboller:

1. Bring smør og vand i kog i en gryde.

Rør melet i på en gang og rør, til dejen er glat og ensartet og slipper skeen.

Tag gryden fra varmen og lad dejen køle af et par min.

 

2. Pisk æggene sammen og rør dem i, lidt ad gangen.

Dejen må ikke blive for lind, så er den svær at forme. Smag til med salt.

 

3. Form dejen til boller med en teske eller fyld den i en bollesprøjte og klem og skær den direkte ned i næsten kogende, letsaltet vand.

Tag gryden fra varmen, når bollerne kommes i. De smuldrer, hvis de koges.

 

4. Lad bollerne få tre korte opkog til kogepunktet.

Hæld koldt vand imellem hvert opkog, ellers koger de ud.

 

5. Tag bollerne op med en hulske, læg dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte.

 
Melboller - Se mere i Hønsekødsuppe.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her