Logo

Kirsebærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærsuppe 

 
Suppe. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.

 

# Ingredienser til Kirsebærsuppe:

½-1 l kirsebær
½ l vand
2 dl rødvin
2 kanelstænger
2 dl rørsukker
1 tsk vaniljesukker
1 spsk frugtgrødsjævner eller kartoffelmel

2 dl piskefløde
1 tsk stødt kanel
*

 

Sådan laves Kirsebærsuppe

1. Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.

2. Rør vin, vand, rørsukker, kanel og kirsebær sammen i en gryde/kasserolle.

Kog det op, og lad det simre i 5 minutter.

Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen.

Tilsæt vaniljesukker.

Lad det køle af.

Si evt bærrene fra (gem dem, og server dem til is).

Pisk fløden stiv sammen med kanel.

Server suppen med kanelflødeskum og evt kammerjunkere.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her