Logo

Kinesisk pølse - Lup Chiang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinesisk pølse - Lup Chiang 

 
Kinesisk pølse er en betegnelse, der refererer til de mange forskellige typer pølse med oprindelse i Kina. Den sydlige smag af kinesisk pølse er almindeligvis kendt under sit kantonesiske navn lap cheong (eller lap chong)
Der er et valg mellem fede eller magre pølser. Der er forskellige slags lige fra dem, der er lavet med frisk svinekød til dem, der er lavet med svinelever, andelever og endda kalkunlever. Normalt vil en pølse lavet med lever være mørkere i farven end en lavet uden lever. For nylig har der endda været lande, der producerer kinesiske kyllingepølser.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her