Logo

Nøddebrød med fuldkornshvedemel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nøddebrød med fuldkornshvedemel 

 
Dejligt, hjemmebagt brød for enhver smag. Hjemmebagt nøddebrød er både godt og sundt. Brød giver bl.a. B-vitaminer og jern og fibre.
1 brød. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: i alt ca 1½ time. Bagetid: 40-45 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
25 g gær
3 dl vand
4 spsk hytteost
2 spsk olie
1 tsk salt
50 g nødder
125 g fuldkornshvedemel (2 dl)
350-400 g hvedemel (6-7 dl)

 
* Fremgangsmåde
1. Rør gæren ud i vand.
Tilsæt hytteost, olie, salt, hakkede nødder, fuldkornshvedemel og halvdelen af hvedemelet.
Slå dejen godt sammen.
Bland mere hvedemel i, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt sammen.

 
2. Dæk dejen med et fugtigt stykke og stil den til hævning ca 1 time.

 
3. Slå dejen ned og form den til et rundt brød.
Efterhævning ½ time.


4. Skær et par snit i brødet, drys med mel og bag brødet 40-45 min ved 200 °C.

 

Se alle de bedste opskrifter med  Brød

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her