Gode som tilbehør til middelhavsmad.
Brød Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 20 min. Hævetid: ca. 1½ time. Bagetid: 15-20 min. Let at
lave. Lav pris. Fryse-egnet. 2-3 flutes.
# Ingredienser
til Flûte med pære og appelsin:
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk olie
1 tsk salt
120 g grahams-hvedemel
ca. 450 g hvedemel, gerne italiensk type 00
100 g reven pære, gerne med skræl
2 tsk fintreven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
*
Sådan laves Flûte med pære og appelsin:
1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og
ælt dejen igennem, til den er smidig. Stil den til hævning et lunt sted i ca. 1
time tildækket.
2. Del dejen i to, og rul den ud til aflange flutes. Lad
flutene efterhæve i ca. 15 min. Snit dem, og pensl med vand.
3. Bag flutene ved 250 °C i ca. 20 min.
Se flere
opskrifter med Flûtes
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------