Logo

Varm karrysauce - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm karrysauce - bedst på Kogebog.dk 💘 

 
Vælg du den bedste opskrift på karrysauce, som du fx kan bruge til kylling og ris. Saucen er hurtig at lave, og nok Danmarks bedste karrysauce. Saucen kan serveres til fisk, kyllinger og koteletter.
Kan nydes af 4 personer.

 
# Ingredienser
30 g smør
3 tsk karry
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml)
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber.

 
* Tilberedning
Smelt smørret i en tykbundet gryde, uden at det bruner.
Tilsæt karry og lad det bruse af. Kom cremefraiche i gryden.
Varm saucen godt igennem og smag den til med salt og peber.

 
Se alle de bedste opskrifter med Sauce

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her