Ethvert ægte italiensk pizzeria ved hvordan man fremstiller
den helt rigtige tomatsauce. Her får du den rigtige opskrift. Retten er nem og god
# Ingredienser
1 glas "pomodoro passata" eller "passata di
pomodoro"
3 fed presset hvidløg
1 spsk tørret oregano
1 spsk tørret basilikum
salt og peber.
* Fremgangsmåde
Blandes med en ske og smøres direkte på din pizzadej.
Den skal ikke koges først. Smages til med salt og peber.
Tips: Benyt ikke flåede tomater, hakkede tomater
eller friske tomater til din pizzasauce.
Hemmeligheden er, at du i stedet skal bruge "pomodoro
passata", altså passerede tomater, som du typisk finder i glas i
supermarkedet. Der findes forskellige typer, fintpasserede og groft passerede
tomater
Du kan købe passerede tomater, men det smager bedre at lave
det selv.
Tomater lægges i en gryde og koges ca 1 minut til skindet sprækker - tag dem
derefter op, og flå skindet af dem.
Med en metal-si og en grydeske presses tomaterne ned i en
skål igennem sien.
Se alle de bedste opskrifter med Pizza
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------