Logo

Ravigote-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ravigote-sauce

 
Den karakteristiske Ravigotte Sauce, som jo er en rigtig 'klassiker' med de mange anvendelser, og som har fast plads både i private og professionelle køkkener. Ingredienserne i Ravigotte Sauce holdes enkle og naturlige.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
200 g mayonnaise
1 spsk hakket skalotteløg
1 spsk hakket kapers

1 spsk hakket persille, estragon og kørvel
salt og peber

1½ dl fløde

 
* Tilberedning
Rør løg, kapers og krydderier i mayonnaisen.
Pisk fløden stiv og vend den i.
Smag til med salt og peber.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 15.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her