Logo

Nordsø sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nordsø sauce 

 
Når du køber den bedste bøf, fortjener den også den bedste sauce. Her er et bud på en fantastisk sauce med hvidvin, smør og rejer, der med garanti vil klæde din oksebøf

 
# Ingredienser
1 spsk smør
100 g rejer
2-3 dråber citronsaft
2 cl hvidvin
salt og friskkværnet peber
1 æg
1 tsk olie
2 spsk fintklippet dild

 
* Tilberedning
Smelt smørret på en pande og rist rejerne hurtigt i det varme smør.
Tilsæt citronsaft og hvidvin og smag til med salt og peber.
Fordel saucen over fx en nakkekotelet.
Spejl ægget i olien, kom det oven på koteletten og drys med fintklippet dild.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her