Logo

Gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gorgonzolasauce 

 
Sauce. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10 min. Middelsvær at lave. Mellem pris (4 personer).

 
# Ingredienser til Gorgonzolasauce:
25 g smør
2 spsk hvedemel
2 dl mælk
1,5 dl grønsagsbouillon
2 spsk citronsaft
1 spsk frisk hakket estragon eller basilikum
100 g gorgonzola
lidt reven muskatnød
salt og peber
*
Sådan laves Gorgonzolasauce:
1. Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
Tilsæt mælk og grønsagsbouillon lidt ad gangen og pisk godt.
Saucen skal koge mellem hver væsketilsætning.
Lad saucen koge 4-5 min. for svag varme.

 
2. Tilsæt citronsaft og finthakket estragon (basilikum).
Lad saucen koge yderligere et par min.

 
3. Rør gorgonzolaen i, i små bidder.
Lad den smelte i saucen, som herefter ikke må koge.
Smag til med muskatnød, salt og peber.
Er saucen for tyk, tilsættes lidt mere grønsagsbouillon.

 
Tips: Server gorgonzolasauce til svine- eller kalvekoteletter samt til grønsagsretter.

 
Se flere opskrifter med Gorgonzola
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her