Dette er en lækker og frisk sauce der kan bruges til fx
kylling, lam eller fiskeretter
Arbejdstid:
15 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet.
# Ingredienser til Citronsauce:
1
porre (finthakket)
1
fed hvidløg (finthakket)
15
g smør
1
laurbærblad
1½
dl fiske- eller hønsebouillon
1½
dl fløde 9% eller 13% (eller madlavningsfløde)
lys
saucejævner eller majsstivelse
1
usprøjtet citron
salt
og peber
*
Sådan laver du Citronsauce:
Sauter
porrer og hvidløg bløde og blanke i en gryde med smør sammen med laurbærbladet.
Tilsæt
bouillon og fløde og kog sauce igennem i 5 min.
Fisk
laurbærbladet op og jævn sauce med saucejævner eller majsstivelse udrørt i lidt
koldt vand. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Her finder du flere opskrifter til dejlig sauce. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering.
... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD