Den raffinerede
kokossmag forstærkes, hvis man strør lidt høvlet frisk kokosnød over risen til
slut
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 35 min.
# Ingredienser
1 rød chili
1 løg
1 tsk stødt
spidskommen
150 g basmati-ris
2 dl kokosmælk
2 dl grønsagsbouillon
lidt frisk koriander
* Tilberedning
1. 1 rød chili halveres på langs, udkernes og
skæres i smalle strimler.
1 løg hakkes.
Begge dele svitses
let ved middel varme i 1 minut sammen med 1 tsk stødt spidskommen.
150 g basmati-ris
tilsættes og svitses med i 30 sekunder.
2. 2 dl kokos mælk og 2 dl grønsagsbouillon
hældes ved.
Rør rundt og bring
det hele i kog.
Det hele står og
trækker ved svag varme under låg i 20 minutter.
3. Drys lidt frisk koriander over til slut.
Energi pr. portion:
6 g protein, 11 g fedt, 66 g kulhydrater = 386 kcal (1618 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.