Det er sardin-salat, hvor vi har brugt sardiner fra dåse,
som er hakket og rørt sammen med hårdkogt æg, peberfrugt, purløg og salatblade.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min.
# Ingredienser
6 kogte, kolde
kartofler
1 peberfrugt
1 dåse sardiner i
tomatsauce
2 hårdkogte æg
1 bdt purløg
4 salatblade
* Tilberedning
1. Pil kartoflerne
og skær dem i skiver.
Skær frøstol og
kerner fra peberfrugten og skær den herefter i fine strimler.
2. Hak sardinerne
groft. Gem tomatlagen.
3. Pil og hak
æggene.
Bland dem med de hakkede
sardiner og tomatsaucen.
4. Læg salatblade på
portionstallerkener.
Kom kartoffelskiver
og peberfrugtstrimler herpå.
Kom sardinblandingen
over og drys fintklippet purløg på.