Logo

Råkostsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Råkostsalat

 

Server en frisk og fyldig råkost som tilbehør til vintermaden. Dressingen er rørt med soja og sirup og krydret med frisk ingefær.

Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 10min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Råkostsalat:

150 g rødkål

2 gulerødder

1 grøn peberfrugt

 

Dressing:

2 spsk limesaft

2 spsk soja

2 tsk ahornsirup

1 tsk revet ingefær

salt og peber

*

 

Sådan laver du Råkostsalat:

Snit rødkålen meget fint gerne på et mandolinjern.

Skær de skrællede gulerødder i strimler eller riv dem groft.

Skær peberfrugten i terninger eller strimler.

Pisk dressingen sammen og vend grønsagerne i.

Lad salaten trække min. 10 min. før servering.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her