Logo

Gulerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodssalat


Du kan lave den smukke salat rå eller med blancherede gulerødder, alt efter den udskæring du vælger.

Det bliver en god dag når du servere denne salat

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min.

 

# Ingredienser til Gulerodssalat:

3-4 store gulerødder

2 forårsløg (fintsnittede)

 

Dressing:

3 spsk sojasauce

saft af 1 limefrugt

2 spsk ristet sesamolie

2 cm frisk ingefær (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

*

 

Sådan laver du Gulerodssalat:

Dressing: Rør sojasaucen sammen med limesaft, sesamolie, ingefær og hvidløg.

 

Skræl gulerødderne og skær dem i stave eller strimler.

Blancher dem evt. i kogende, letsaltet vand 1-3 min. og læg dem straks i iskoldt vand.

Lad dem dryppe godt af og vend dem grundigt med dressingen.

 

Anret gulerodssalaten på et fad og drys med forårsløg.

 

TIPS: Kinesisk og japansk sesamolie bliver fremstillet af ristede sesamfrø. Det gør olien ravfarvet og giver den en kraftig smag.

Gulerodssalat



Se flere dressinger og skønne salater her 



 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her