Grillpølser er skøn sommermad og her med en skøn melonsalat
med blåbær og spinat samt Gulerodstzatziki - her er opskriften...
Til 4 personer
# Ingredienser
Grillpølser:
8 grillpølser
1 spsk olie til stegning
Melonsalat med blåbær og spinat:
200 g frisk spinat
2 spsk olie
salt og friskkværnet peber
250 g blåbær
1 melon (fx galia- eller netmelon)
Gulerodstzatziki:
2 gulerødder
200 g græsk yoghurt
1 tsk knust spidskommen
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
naan-brød
*
Fremgangsmåde
Melonsalat med blåbær og spinat:
Skyl og nip spinaten.
Vend spinatbladene med olie, salt og peber.
Drys blåbær over.
Halvér melonen, fjern kernerne, og skær skrællen af.
Skær melonkødet i mindre stykker, og bland dem i salaten.
Gulerodstzatziki:
Skræl og riv gulerødderne groft.
Vend dem med græsk yoghurt, og krydr med spidskommen, knust
hvidløg, salt og peber.
Grillpølser:
Pensl pølserne med olie, og steg dem godt på alle sider på
en (grill)pande eller en havegrill.
Lun naanbrødet, og servér sammen med grillpølser, tzatziki
og melonsalat.
Se flere dejlige opskrifter med blåbær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter