Tilbehør Syltning Syltetøj. Arbejdstid: ca 20 min. Skal trække: mindst 1 døgn. Middelsvær at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til Tyttebær, råsyltede
1 kg tyttebær
500 g sukker (5½ dl)
Syltetøjsglas
*
Sådan laves Tyttebær, råsyltede
1. Skyl bærrene koldt og befri dem for eventuelle blade og
stilke.
2. Knus ⅓
af bærrene og kom dem i en skål.
Bland dem med sukkeret og rør, til der er dannet så meget
lage, at bærrene er helt dækket.
3. Bland resten af tyttebærrene i.
Stil dem koldt til næste dag.
4. Vend godt i tyttebærrene, før de kommes på rengjorte
glas.
Bind til med syltepapir eller luk med patentlåg.
Tips: Tyttebær indeholder den konserverende
benzoesyre, det er derfor ikke nødvendigt at tilsætte konserveringsmiddel.
Server råsyltede tyttebær til vildt, eller brug tyttebærrene
til dessert fx sammen med Pærer, henkogte.
Se alle de bedste opskrifter med Tyttebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------