Lav de to slags
topping til bruschetta i god tid, og opbevar dem i køleskabet, indtil gæsterne
kommer. Rist en masse brød, og lad gæsterne selv toppe deres bruschetta.
4 personer. Arbejdstid:
ca 15 min.
# Ingredienser
1 groft italiensk
flute
Tomat med oliven:
500 g modne tomater
50 g sorte oliven
uden sten
1 håndfuld frisk basilikum
1 spsk
olie
salt og peber
Bønnepesto:
1 dåse butterbeans
1 håndfuld frisk
basilikum
25 g parmesanost
1 fed hvidløg
25 g mandler
½ dl olie
lidt citronsaft
salt og peber
olie til at dryppe
over
* Tilberedning
1. Hak tomater og
oliven, og vend dem sammen med hakket frisk basilikum.
Vend med olie, og
krydr med salt og peber.
2. Skyl, og afdryp
butterbeans.
Kom bønnerne i en
blender sammen med basilikum, parmesanost, presset hvidløg og mandler.
Kør, og tilsæt olien
gradvist.
Blend til en grov
mos.
3. Smag til med
citronsaft, salt og peber.
Dryp olie over.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.