Frokost Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Spinatsalat, varm
500 g frisk grov spinat
1 fed hvidløg
6 spsk olie
2 spsk citronsaft
salt og peber
*
Sådan laves Spinatsalat, varm
1. Nip spinaten fri for grove stilke og fjern eventuelle
visne blade.
2. Skyl spinaten godt og koldt og lad den dryppe af i en
sigte.
Tryk den nænsomt tør i et klæde.
3. Pil hvidløget og hak det fint.
4. Varm olien i en gryde og svits hvidløget. Tilsæt citronsaften.
5. Kom spinaten i gryden og damp den så kort, at den ikke
når at falde sammen.
Krydr med salt og peber og server straks.
Server Croûtoner
eller Flûtes
til.
Tips: Tyndt høvlede skaller af en usprøjtet citron
kan, behersket, drysses over serveringen.
Salaten kan serveres som tilbehør til kødretter, fx kylling,
lam eller svinekød.
Italiensk spinatsalat:
Tilbered spinaten som ovenfor.
Drys den varme spinat med friskreven parmesanost og server
til tynde skiver parmaskinke.
Se alle de bedste opskrifter med Spinat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------