Denne fine spinatrand er virkelig noget nyt. Det er en luftig spinatrand med mayonnaise og kørvel - og lækker er den! Det smager saftsuseme godt.
Tid: 1 time,
heraf 30-40 min. i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
250 g frossen spinat
i hele blade
1 bdt. dild
2 æg
½ dl mayonnaise
½ dl mælk
1 tsk salt
¼ tsk peber
½ tsk kørvel
PYNT:
4-6 skiver røget
laks
dild
* Fremgangsmåde
1. Optø spinaten,
hvis den er frossen.
Frisk spinat skylles
og dampes i kogende, letsaltet vand ca 5 min.
2. Hak spinaten
groft. Skyl og hak dilden.
Tag nogle kviste fra
til pynt.
3. Pisk æggene let
sammen. Tilsæt mayonnaise, mælk, salt, peber, kørvel, spinat og dild.
4. Hæld spinatmassen
i en smurt randform, gerne med løs bund.
Eller læg et stykke bagepapir i bunden af en almindelig form.
5. Bag randen i en
175 °C varm ovn 30-40 min, eller til massen er stivnet.
6. Vend spinatranden
ud og skær den i skiver. Pynt med lakseruller og dild.
7. Server retten
varm eller kold med flûtes eller ristet brød.
Tips: Det er bedst at bruge frisk kørvel til denne
ret. Det giver retten mere smag.
Se alle de bedste opskrifter med Spinat
Se alle de bedste opskrifter med Røget laks
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------