Tilbehør. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 8-12 min. Skal trække: 2 døgn. Middelsvær at lave. Høj pris.
4 personer.
# Ingredienser
til Pærer, rødvinssyltede
1 kg knap modne pærer
Kogelage:
¾ l rødvin
2 spsk vineddike
sukker (5¾ dl)
8 hele nelliker
konserveringsmiddel
Sylteglas
*
Sådan laves Pærer, rødvinssyltede
1. Bring rødvin, vineddike, sukker og nelliker i kog i en
gryde.
2. Skræl pærerne, fjern blomsten, men lad stilken blive på.
3. Læg straks pærerne i gryden og lad dem småkoge under låg
8-12 min., til de føles møre.
Kogetiden afhænger af pærernes størrelse, modenhed og sort.
En nål skal gå nemt igennem.
4. Tag pærerne op med en hulske og læg dem i helt rene glas.
5. Kog lagen lidt ind uden låg og hæld den over pærerne.
Luk glassene.
6. Lad pærerne stå 2 dage.
Si lagen over i en gryde og kog den igennem.
Tag gryden fra varmen, tilsæt konserveringsmiddel ifølge
brugsanvisningen på emballagen og hæld lagen over pærerne.
Luk straks glassene.
Tips: Server pærerne som tilbehør til vildt og ost.
1 stang hel kanel kan erstatte eller supplere nellikerne.
Pærerne kan halveres og kernehuset fjernes inden kogningen.
Så skal de kun koge 3-5 min.
Se alle de bedste opskrifter med Pærer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------