Logo

Brøndkarsesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brøndkarsesmør 


Tilbehør Grill. Arbejdstid: 10 minutter Afkøles: 1 time. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.

 

# Ingredienser til Brøndkarsesmør:

100 g smør

200 g brøndkarse (2 bdt)

1 tsk fint høvlet peberrod

lidt citronsaft

 
* Sådan laves Brøndkarsesmør:
1. Tag smørret ud af køleskabet en halv time før brug.

 
2. Hak brøndkarsen fint med en kniv.
Bland fintreven peberrod, brøndkarse og citronsaft med smørret og rør det godt sammen.

 
3. Form smørret til en rulle, hvis det skal bruges oven på en bøf, eller kom det i små skåle.
Sæt smørret i køleskab mindst en time før servering.

 
Tips: Hvis smørret er formet som en rulle, skæres den i skiver og stykkerne lægges oven på en bøf eller lignende.
Brøndkarsesmør med peberrod er især godt til oksekød.
Brøndkarsesmør med hvidløg er fint til lam.
Brøndkarsesmørret kan også blandes med andre krydderurter, fx kørvel eller persille, men det er brøndkarsen, der skal dominere.
Kan fryses; holdbarhed: 3 måneder.

 
Se flere opskrifter med Brøndkarse 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her