Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter. Kogetid: 15 minutter. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser til Boghvede, kogt:
3 dl hel boghvede
salt
reven skal af 1/2 usprøjtet citron
* Sådan laves Boghvede, kogt:
1. Bring 4,5 dl vand og salt i kog.
Hæld boghveden i det kogende vand.
Lad det koge for svag varme i 15 minutter.
Se til, at det ikke koger tørt, så må der tilsættes lidt
mere vand.
2. Riv citronskallen fint og bland den i boghveden.
Server straks.
Tips: Kogt boghvede serveres i stedet for løse ris.
Boghveden kan koges i en tynd hønsebouillon, det giver en finere smag. Prøv
også at blande fint reven peberrod i, i stedet for citronskal.
Se flere opskrifter
med Boghvede
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------