Logo

Abrikossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikossauce

 
Sauce Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 20 min. Let at lave. Pris: Lav

 
# Ingredienser til Abrikossauce:
1 ds abrikoser (ca. 240 g netto)
50 g sukker
1/2 stang vanilje
1/2 citron

 
* Sådan laves Abrikossauce:
1. Purer abrikoserne gennem en sigte, eller blend dem til en ensartet masse.
Tilsæt halvdelen af lagen fra dåsen.

 
2. Kog abrikosmosen med saften af 1/2 citron og kor­nene fra den flækkede vaniljestang.

 
3. Kog saucen, til den be­gynder at blive tyk.

 
Tips: Man kan også bruge friske abrikoser, der skoldes, flås og udstenes, før de mørnes i stille kog 7-10 min. El­ler tørrede, der dog først skal iblødsættes mindst 6 ti­mer, før de bruges.
Abrikossauce egner sig godt til fx æbletærte, andre frugt­tærter og vaniljeis.

 
Se de bedste opskrifter med abrikoser

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her