Logo

Æggestand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggestand

 
Æg royal eller æggestand er et festligt alternativ til røræg. Nem og lækker opskrift på hjemmelavet æggestand til røget ål eller ørred. Perfekt til frokostbordet. Få opskriften her...

 
# Ingredienser
3 æg
1 dl piskefløde
¼ tsk fint salt
hvid peber, friskkværnet
smør til pensling af form

 
* Fremgangsmåde
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen.
Smør en firkantet aluform (a ca. 4 dl).
Hæld æggeblandingen i formen - gennem en fintmasket sigte.
Dæk formen med fx alufolie - prik lidt huller i folien med en gaffel.
Stil æggestanden i et vandbad og bag den midt i ovnen i 30 min.
Lad æggestanden køle af tildækket i køleskabet - gerne til næste dag.

 
Sådan laver du en æggestand:


Æggestand 

Pisk 3 hele æg og fløde sammen i en skål.
Pisk ¼ tsk salt i.
Tænd for ovnen (175 °C).


Æggestand 

Smør en form.
Hæld æggefløden i og kog den i vandbad i ovnen i 30 min.
Lad den køle til næste dag.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (25 stemmer)
Siden er blevet set 57.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her