Disse saftige fiskekoteletter bliver en ny vinder i dit køkken! Tilbered dem helst med superfriske råvarer. Denne ret indeholder kun
233 kcal pr. portion.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 8-10 min. 4 portioner
#Ingredienser
4 tunfiskekoteletter à 150-200 g
4 tomater
½ dl hakket, frisk basilikum eller 1 spsk tørret
2 spsk balsamicovineddike eller
almindelig rødvinseddike
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
8 sorte oliven
* Tilberedning
1. Udkern tomaterne og hak dem fint.
Bland tomater, basilikum, vineddike, salt og peber i en
skål.
Bland det godt og stil til side.
2. Varm en kulgrill eller ovnens grill til jævn varme.
Drys tunfiskekoteletterne med salt og peber og grill dem
10 cm fra varmen, til fisken er færdig og deler sig i
flager.
Det tager 8-10 min.
Vend koteletterne en gang.
3. Anret tunfisken på tallerkener og læg tomatblandingen
ovenpå.
Garner med oliven og server straks.
VARIATION
Server koteletterne med peberrodsdressing i stedet for
tomatblanding.
Pisk 4 tsk hvidvinseddike med 4 tsk dijonsennep og
4 tsk reven peberrod.
Pisk 1 spsk olie og ¼ tsk sort peber i.
Bland godt og hæld dressingen dråbevis over fisken.
Server straks.
Tunfisk-koteletter:
Pr. portion: Energi: Kcal 233 = kj 987
Kulhydrat 3 g Protein 31 g Fedt 11 g (42%) Fibre 1 g
• Dette er en meget god måde at få de sunde Omega-3
fedtsyrer på.
Tips:
Køb tunfisk-koteletter, som er faste og har let
gennemskinneligt kød.
Hold dem friske ved at afkøle dem på et fad med is.
Brug fisken indenfor 2 dage.
Tunfisken er perfekt tilberedt når kødet er fast og
har en jævn rosa farve.
Koteletten bør dog være lidt rød i midten.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.