Logo

Spinatgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatgryde

 
Grønsager er sund mad, som vi burde spise noget mere af. Her er en god gryde uden kød. Det kan bruges med en tomatsalat til - eller som tilbehør sammen med kold skinke eller en rest kød.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke særlig fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g frisk hel spinat eller
250 g frossen hel spinat
20 g smør/margarine

1 blomkålshoved
3 dl bouillon (af terning)
1 spsk maizenamel

1 dl fløde
50 g reven ost
muskatnød

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl den friske spinat (den frosne skal være næsten optøet).
Svits den i smør i en gryde.

 
2. Skær stokken af blomkålen og del den i små buketter.

 
3. Hæld bouillon i gryden og bring den i kog.
Læg blomkålen i og lad den koge i 5 min.

 
4. Rør maizenamelet ud i fløden, der røres i bouillonen.
Lad saucen koge et øjeblik, til den jævner.

 
5. Rør forsigtigt osten i retten og smag den til med lidt reven muskatnød.

 
6. Server grovbrød til og server retten med en tomatsalat til - eller sammen med kold skinke eller en rest kød.


Spinatgryde 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her