Her får du den nemmeste opskrift på dampet spidskål, hvor spidskålen dampes i gryde. Så smeltes
flødeost i kålen og der krydres med reven muskatnød
Tilbehør til 4
personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Kogetid: ca 5 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
2 spidskål eller 1
sommerkål
1 dl bouillon
1 spsk smør
½-1 tsk karry
salt, hvid peber
50 g flødeost
muskatnød
* Fremgangsmåde
1. Fjern evt. grove
blade fra kålen, del den i 4, skær den nederste del af stokken og hak kålen
groft.
2. Læg kålen i en
gryde med bouillon, smør, karry, salt og peber.
Læg tætsluttende låg på og lad kålen dampe mør ca 5 min.
3. Smelt forsigtigt
flødeosten i kålen og krydr med reven muskatnød.
Se alle de bedste opskrifter med Spidskål
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------