Der er et anstrøg af Grækenland i denne dejlige pastaret. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 20 min.
Kuverter: 6-8
# Ingredienser
2 spsk ekstra jomfruolie
3,7 dl rasp
1,2 dl yderligere olie
3 fed hvidløg finthakket
45 g afdryppede og finthakkede ansjoser (fra dåse)
300 g udstenede, finthakkede sorte oliven
500 g flåede, hakkede bøftomater eller aflange tomater
2 spsk kapers
500 g spaghetti
* Tilberedning
1. Opvarm olie i en mellemstor gryde.
Tilsæt rasp og svits den under konstant omrøring, indtil den
er gylden og sprød.
Tag den op af gryden og stil den til afkøling.
2. Tilsæt den ekstra olie i gryden og varm den op i 1 min
ved jævn varme.
Tilsæt hvidløg, ansjoser og oliven og svits det i 30
sekunder.
Tilsæt tomater og kapers og svits det uden låg i omkring 3 min.
3. Kog spaghettien i kogende vand, indtil den er mør. Lad
den dryppe godt af.
Tilsæt tomatblanding og rasp og vend det godt. Server det
straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Fisk med
koriander
Dessert: Zuccotto
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.