En klassiker blandt pastaretterne - spaghetti med en tomatsmagende kødsauce. Ethvert italiensk køkken har sin egen specielle krydring - her har vi valgt den bedste, med paprika, hvidløg og
rosmarin.
Tid: ca 30 min.
Kødsaucen kan fryses. Holdbarhed ca 5 mdr. 4 pers. Ret nemt og lækkert
# Ingredienser
280 g spaghetti
1 løg
2-3 fed hvidløg
1 spsk olie
400 g hakket oksekød
1 tsk rosmarin
1 dl rødvin
2 ds. (a 400 g) hakkede
tomater
1 dl tomatpuré
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
1 tsk stærk paprika
½ bdt. persille
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien
efter pakkens anvisninger.
2. Pil løg og
hvidløg. Hak begge dele.
3. Opvarm olien på
en pande. Begynd med at svitse løg og hvidløg.
Tilsæt kødet og lad
det stege med nogle minutter.
Rør i det så kødet
deler sig.
4. Tilsæt rosmarin,
rødvin, hakkede tomater og tomatpuré.
Lad det hele simre ca 15 minutter.
5. Smag kød saucen
til med salt, sort peber og paprika.
6. Lad spaghettien
løbe af. Bland den med hakket persille.
Læg spaghettien i en
skål og hæld kødsaucen over.
7. Server retten med
en blandet salat, gerne en råkost.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------