Logo

Smørkogt spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smørkogt spidskål

 
Smørkogt spidskål er en dejlig ret. Spidskål kan også nydes råt, og smager også godt dampet, stegt, stuvet og som her smørkogt.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Kogetid: ca 10 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
2-3 spidskål
50 g smør
salt, peber
muskatnød
1 bdt persille

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl spidskålen, fjern du yderste blade og del spidskålen på langs i 2 eller 4 stykker.

 
2. Smelt smørret og lad kålen snurre heri ved svag varme, til den er mør, ca 10 min.
Krydr med salt, peber og reven muskatnød.
Drys med hakket persille ved serveringen.

 
Variation:
Normalt vil spidskålen afgive nok væde, mens den snurrer mør i smørret. Ellers kan der tilsættes ca. 1 dl vand eller bouillon.

 

Se alle de bedste opskrifter med Spidskål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her