Mirin, sojasauce og sesamolie giver denne lækre salat en
orientalsk smag.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 35 min.
# Ingredienser
4 kyllingebrystfileter uden skind og ben
¾ dl mirin eller sød sherry
¾ dl lys sojasauce
1 spsk sesamolie
3 spsk olie
1 spsk rødvinseddike
1 spsk dijonsennep
250 g ægnudler
250 g bønnespirer
250 g kinakål, strimlet
2 forårsløg, i skiver
125 g champignoner, skivede
1 frisk, rød chili, i tynde skiver, til pynt
* Tilberedning
1. Bank kyllingebrysterne med en kagerulle mellem to lag
husholdningsfilm, så de får en ensartet tykkelse.
2. Læg dem i en bradepande. Mirin og sojasauce røres sammen
og pensles over kødet.
3. Sæt bradepanden i en forvarmet ovn ved 200 °C i 20-30 min.
Kødet pensles hyppigt.
4. Tag kødet ud og lad det køle en smule af.
5. Rør sesamolie, olie, rødvinseddike og sennep sammen.
6. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
De skylles under rindende, koldt vand og afdryppes.
7. Vend nudlerne i dressingen, til de er helt dækkede af
den.
8. Vend bønnespirer, kinakål, forårsløg og champignoner
sammen med nudlerne.
9. Skær kyllingebrysterne i meget tynde skiver og vend dem i
nudlerne.
Pynt salaten med chiliskiver og server.
Næringsindhold:
Kalorier 361. Sukker 2 g. Proteiner 34 g. Fedt 16 g.
Kulhydrater 17 g Mættede fedtsyrer 3 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.