Der er ikke noget så godt som et anstrøg af Østen. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk
med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 6 min. (hver)
Kuverter: 6
# Ingredienser
6 æg
250 g små pillede rejer
1 tsk sesamolie
2,5 dl friske bønnespirer
1,2 dl strimlede bambusskud
0,6 dl olie
1,2 dl hønsebouillon
0,6 dl østerssauce (evt soyasauce)
½ tsk ekstra sesamolie
1 tsk majsmel
1 spsk vand
strimlede forårsløg
* Tilberedning
1. Hæld æg og sesamolie i en røreskål og pisk det, indtil
det er blandet.
Rør rejer, bønnespirer og bambusskud i.
2. Opvarm olien i en tykbundet gryde.
Hæld en stor skefuld af æggeblandingen op i gryden og steg
den, indtil den stivner i bunden og bliver gylden.
3. Vend omeletten og steg den i 2-3 min længere, eller
indtil den er stivnet.
Tag omeletten op af gryden og læg den på en varmebestandig
plade, mens man steger resten af æggeblandingen.
4. Hæld bouillon, østerssauce og den ekstra sesamolie op i en
lille gryde.
Opvarm det ved jævn varme, indtil det når kogepunktet.
Bland majsmel og vand og tilsæt i bouillonen.
Rør konstant i blandingen, indtil den koger og jævner.
Server omeletterne med saucen og revne forårsløg.
Prøv sammen med:
Forret: Penne
med chili og blomkål
Dessert: Æbletærte
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.