Her får du kalkunsauté
i 5 spændende udgaver. Med courgetter, med chayote squash, med peberfrugt, med kokosmælk og selvfølgelig
som gratin.
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 25 min. 4 personer.
# Ingredienser
600 g kalkunbryst
1 stort salatløg
800 g chayote squash
2 spsk olie
1 kyllingebouillonterning
1-2 tsk karry (efter
behag)
salt og peber
* Tilberedning
Skær kalkunbrystet i
tern.
Pil løget, og skær
det i tynde skiver.
Halver hver chayote
squash, skræl dem, og fjern den hårde kerne.
Skær dem i tern.
Opvarm olien i en sauterpande,
og svits kalkunkødet 5 min,
til det er pænt
brunet. Tilsæt løg og chayote squash, og
svits det yderligere
ca. 5 min.
Dæk med vand, tilsæt
bouillonterning og krydderier, og bring kog.
Skru ned, og lad
retten simre 20 min, tildækket og for lav varme.
Smag til med salt og
peber. Serveres varm.
Kalkunsauté med courgetter
Kan du ikke få chayote squash, så brug en tilsvarende
mængde courgetter.
Kalkunsauté med courgetter og peberfrugt
Tilsæt ½ rød
peberfrugt eller snackpeber uden frø,
skåret i tynde
strimler, samtidig med vand og bouillonterning.
Kalkunsauté med courgetter og kokosmælk
Tilsæt 1½ dl kokosmælk
5 min før, retten er færdig.
Kalkun-courgettergratin
Flyt den næsten
færdige kalkun og courgette over i et ovnfast fad,
dæk med béchamelsauce,
og drys med revet groyère.
Giv det ca. 10 min
ovngrill til det er gyldenbrunt.
Se alle de bedste opskrifter
med Kalkun Salat Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------