Mad på et kvarter - Denne minestrone fra dåse tager kun et
øjeblik at lave, og kan simpelthen varieres på så mange måder – vælg hvad du synes
bedst om
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 15 min.
# Ingredienser
1 stort løg
20 g smør
1 lille ds (80 g)
tomatpuré
1 liter bouillon af terning
50 g spaghetti
1 ds (400 g) hvide
bønner i tomat
1 ds (400 g) ærter
og gulerødder
1 ds (225 g)
kødboller eller en rest frikadeller i terninger
salt, peber fra
kværn
½-1 tsk oregano
reven ost
* Tilberedning
1. Pil løget og hak
det fint.
Svits det i smørret
i en stor gryde, til det er gyldent.
2. Rør tomatpuréen i
og tilsæt derefter bouillonen.
Bring det i kog.
Bræk spaghettien i mindre stykker, der koger med i 5 min.
3. Tilsæt bønner med
væde, gulerødder og ærter (uden væde) samt kødboller, evt. med sky.
4. Lad det hele
varme godt igennem.
Smag til med
krydderierne.
Suppen skal smage kraftigt af oregano.
5. Serveres rygende
varm med reven ost i en skål for sig.
Grove boller passer
godt til.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.
INFO: Minestrone er en tyk suppe fra Italien, der laves på
grønsager og ofte indeholder enten pasta eller ris. Der findes ikke en fast
opskrift på minestrone, idet den oftest laves på de grønsager, der er i sæson.
Normale ingredienser inkluderer bønne, løg, selleri, gulerødder, tomat,
oregano, timian og fond.