Der bliver ofte
rester tilovers - rester som ikke rækker til et nyt måltid. Prøv at kombinere
resterne med æg, det kan der blive nye, spændende retter ud af. Se også Restepande
nederst
Lidt af hvert
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 30 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
150-200 g bacon
4 løg
2 peberfrugter
4 tomater
1 tsk basilikum el.
oregano
salt, peber
6 æg
persille
* Tilberedning:
1. Rist baconen
sprød og tag den fra varmen.
Pil og hak løgene.
Skær peberfrugterne i terninger og tomaterne i mindre stykker.
Kom løgene i baconfedtet - tilsæt evt. lidt mere fedtstof - og lad dem snurre.
Tilsæt peberfrugt og
tomater og krydr med basilikum eller oregano, salt og peber.
2. Pisk æggene let
sammen og hæld dem over grønsagerne.
Rør til æggemassen
er stivnet.
3. Læg baconen over
retten og drys med persille og giv brød til.
Restepande
Til 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
150-200 g rester af
kogt, stegt el. røget kød el. pølse
1 løg
3-4 kogte kartofler
25 g smør el.
margarine
4 æg
4-6 spsk vand
salt, peber
persille
* Tilberedning:
1. Skær kødet i
terninger. Pil og hak løget og skær kartoflerne i terninger.
2. Smelt fedtstoffet
på panden og rist løg og kartofler heri.
3. Pisk æg og vand
sammen og krydr med salt og peber.
Hæld æggeblandingen
over kød og kartofler og lad det stivne ved svag varme.
4. Drys persille
over retten og giv brød til.
Med lidt af hvert.
En god og spændende resteret.
Se alle de bedste opskrifter med Æg.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.