Retten med rødbeder er meget lækkert tilbehør til
hovedretten, men den kan også bruges som en del af en forret. Få opskriften på
ovnbagte rødbeder her.
Klementiner
er en hybrid mellem appelsiner og mandariner, som man har skabt i et forsøg på
at lave en frugt uden kerner. Der findes dog også klementiner med kerner, og
det er svært at se forskel på en klementin og en mandarin.
Arbejdstid:
20 min. Bagetid: 25 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
# Ingredienser til Klementiner og bagte rødbeder:
2
rødbeder
1
spsk olie
2
klementiner
evt.
balsamico
persille
eller mynteblade
salt
og peber
*
Sådan
laver du Klementiner og bagte rødbeder:
Skær
de skrællede rødbeder i både.
Vend
dem med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 °C i ca. 25 min.
Tag
rødbederne ud og vend dem sammen med klementin-både.
Stænk
evt. med lidt balsamico og drys med hakket persille eller mynte.
TIPS:
Prøv også klementiner i råkost, skaldyrssalat, karryretter og frugtsalat.
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD