Spisekastanjerne er
nemme at tilberede, for de tages bare ud af emballagen. Stegt sammen med
kartofler udgør de et fint tilbehør
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 45 min.
# Ingredienser
300 g små faste
kartofler med skræl
3 spsk olie
1 løg
150 g spisekastanjer
(vacuumpakkede eller fra dåse, afdryppede)
1 spsk smør
1 tsk sukker
salt og peber
2 spsk persille
* Tilberedning
1. 300 g små faste kartofler med skræl koges i
letsaltet vand.
Vandet hældes fra,
og de skylles hurtigt i koldt vand.
Lad dem stå og dampe
lidt af og pil dem derpå.
3 spsk olie varmes
op på en slip let-pande, og kartoflerne steges gyldenbrune på alle sider ved
middel varme.
De skal først vendes,
når undersiden er brunet.
2. 1 løg skæres i små terninger.
Det kommes på panden
til kartoflerne sammen med 150 g spisekastanjer og 1 spsk smør, og koger videre
i 2 min.
1 tsk sukker drysses
over, lad det smelte et øjeblik.
Kartoflerne krydres
med salt og peber, og der drysses 2 spsk persilleblade over.
Energi pr. portion:
4 g protein, 23 g fedt, 45 g kulhydrater = 403 kcal (1687 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.