Logo

Høstgryde med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Høstgryde med pølser

 

De gode pølser til denne grønsagsgryde gør den fuld af smag, og den farverige høstgryde er pakket fuld af protein, fiber og hjertevenlige grønsager

Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Kogetid: 10-12 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
2 gulerødder i tern
¼ selleriknold i tern
3 porrer i skiver

300 g grønne bønner
100 g majs fra frost eller dåse
2½ dl suppe eller bouillon
2-3 spsk kinesisk soja
300 g pølser, frokost- eller bajerske pølser eller kogt medister

 
* Tilberedning
1. Kom alle grønsagerne i en gryde og hæld suppe/bouillon og kinesisk soja på.
Lad det koge i 10-12 min.

 
2. Skær pølserne i skiver og kom dem i gryden.
Kog yderligere 5 min.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her