Spæde
forårsgrønsager, kørvel, citronskal, en sjat Pernod - og du hører englene synge
dejligt 🎵
Til 4 portioner. Tilberedning:
35 min.
# Ingredienser
500 g hvide asparges
150 g sukkerærter
200 gulerødder
400 g spaghetti
1 løg
2 spsk smør.
1 tsk reven
citronskal (økologisk)
5 spsk citronsaft
150 g cremefraiche
38 %
salt og peber
3-4 spsk Pernod
4 spsk kørvelblade
* Tilberedning
1. 500 g hvide asparges skrælles, de træde
ender skæres eller brækkes af.
Aspargesene skæres i
tynde skiver.
150 g sukkerærter
halveres.
200 gulerødder
skrælles, skæres i tynde skiver og koges i 5 minutter i letsaltet vand.
Asparges skiverne og
sukkerærterne tilsættes efter 3 minutter og koge med.
Hæld vandet fra
grønsagerne, men gem 2 dl.
2. 400 g spaghetti koges i rigeligt letsaltet
vand efter anvisningen på pakken.
1 løg hakkes og
svitses let i 2 spsk smør.
De 2 dl kogevand, 1
tsk reven citronskal og 5 spsk citronsaft tilsættes.
Lad det koge uden
låg i 3 minutter.
150 g cremefraiche tilsættes,
og det hele koges i yderligere 3-5 minutter uden låg.
Smag til med salt,
peber og 3-4 spsk Pernod.
3. Hæld vandet fra spaghettien og vend den
derefter i saucen sammen med grønsagerne.
Retten drysses med 4
spsk kørvelblade og eventuelt et par strimler citronskal.
Energi: 574 kcal
(2406 kJ) Energi pr. portion: 15 g protein, 20 g fedt, 78 g kulhydrater
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.