Logo

Bladselleri med skinkefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bladselleri med skinkefyld 

 
Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med strimler af spegeskinke. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1 person
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
1 mellemstor bladselleri

 
Til fyldet:
125 g kvark
½ dl cremefraiche
1-2 dråber engelsk sauce
saften af ¼ citron
½ løg
½ rød peberfrugt
½ syltet agurk
½ tomat
20 g friskrevet parmesan
salt og friskkværnet peber
1 knsp cayennepeber
50 g spegeskinke

 
* Tilberedning
Gør bladselleri en i stand og skyl den under rindende koldt vand.
Lad den dryppe helt af og skær stænglerne i mindre stykker.

 
Rør kvark, cremefraiche, engelsk sauce og citronsaft til en dressing.
Hak løget fint og skær peberfrugten i små terninger.
Bland løg og peberfrugt i dressingen.
Hak den syltede agurk fint.
Skold og flå tomaten og skær tomatkødet i små terninger.
Rør begge dele i dressingen.
Rør den revne parmesan i og smag til med salt, peber og cayenne.

 
Fordel dressingen på bladselleristykkerne.
Skær spegeskinken i fine strimler og fordel dem over den fyldte bladselleri.

 
Se også:
Bladselleri med leverpølsefyld
Bladselleri med flødeostefyld
Bladselleri med Roquefortfyld

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her