Logo

Bagt rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt rosenkål


Det sunde mini kålhoved kan blive en fremragende ret, hvis du behandler den på en helt ny facon.
For kål er ikke for alle, men rosenkål synes mange er ekstrem kedelig, bittert og uinteressant.
Her er den gode opskrift som store og små vil elske 

 
# Ingredienser:
1 pose rosenkål
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk god olie
1 drys salt og peber
saften fra en frisk citron
parmesan, revet til drys


* Tilberedning
Sådan laver du de gode rosenkål:
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skær rosenkålene midt over, og bland de grønne smagsbomber med hvidløg, halvdelen af citronsaften, olie og salt og peber.
Læg de halverede kål på en bageplade i ovnen og giv dem 25-30 minutter, hvor du vender dem efter et kvarter.
Når de er blevet godt gyldne i kanterne, så tager du dem ud af ovnen og hælder en sjat citronsaft og en håndfuld friskrevet parmesanost over og så er der serveret.

 
Det kan være at dette kan genfinde kærligheden til den forhadte kåltype.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (18 stemmer)
Siden er blevet set 56.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her