Logo

Bønnesalat med kryddersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnesalat med kryddersild


Bønnesalat med kryddersild er velegnet på frokostbordet eller til natmad. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
500 g grønne bønner
2-3 tomater

4 kogte, kolde kartofler
1 kryddersildefilet

2 hårdkogte æg
1 fintstrimlet porre
friskkværnet peber

 
* Tilberedning
1. Skyl og nip bønnerne.
Kog dem i letsaltet vand i 5 min.
Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
Frosne bønner kommes direkte i kogevandet.
(Kogetiden af frosne, se på pakken.)

 
2. Skær tomater og pillede kartofler i skiver.
Snit kryddersildefileten i smalle stykker.
Pil æggene og skær dem i halve.
Skyl porren og skær den i tynde ringe.

 
3. Anret bønnerne på et fladt fad.
Læg de skivede tomater herpå og herefter kartoffelskiverne.



4. Fordel sildesnitterne øverst og herpå halvdelen af de snittede porreskiver.


5. Garner med halve hårdkogte æg og kom en skive porre på hver.
Kværn lidt peber på.

 
6. Server salaten med groft brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her